JEROEN KOOPMAN

 
 

Docent Piano en Orgel

Pianoles

Jeroen Koopman heeft ruim tien jaar ervaring als pianodocent. Jeroen geeft les in de Singelkerk Amsterdam op een prachtige Steinway vleugel. Bent u op zoek naar een pianoleraar voor jezelf of je kind dan kunt u contact opnemen via het contactformulier en begin (weer) met pianospelen! Welke leeftijd je ook hebt, het belangrijkste van pianospelen is om er plezier in te hebben. Maar om het plezier te behouden en te versterken is het belangrijk om goed en gestructureerd bezig te zijn en daar wil ik graag bij helpen.

Orgelles

Orgelles is ook mogelijk in de Singelkerk, waar een prachtig kerkorgel aanwezig is. Het is een orgel waarbij er zowel een speeltafel boven 'in' het orgel is, als een speeltafel beneden in de kerkzaal. Heb je zelf, of je kind, al een achtergrond met het bespelen van orgel, of misschien wel met een ander instrument? Of heb je nog nooit een instrument bespeeld? Je bent altijd welkom om meer over het orgel, de koning der instrumenten, te weten te komen. Als orgeldocent help ik je graag verder met alle aspecten die bij het orgelspelen komen kijken.

Wanneer je interesse hebt in het nemen van lessen op de piano of op het orgel kan je contact opnemen door op de onderstaande knop van het Contactformulier te klikken.